Bildelar till varje bil och tillfälle!

OR

Betalningssätt

 

Betalningssätt/klarna

Vi kan idag erbjuda många olika möjligheter att betala för de varor du beställer genom Klarna.

 

Som privatperson: Kortbetalning

Du betalar med Maestro, VISA eller Mastercard och pengarna dras direkt från ditt kort via Klarna.

Eller läs här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/cardholder?_gl=1*ayjkfa*_gcl_au*NjM3ODA5NjYwLjE2ODY2NTYwMDE.

 

Privatfaktura

Få först. Betala sen med Klarna

Dessa villkor för faktura gäller mellan dig och denna butik när du handlar varor, biljetter eller tjänster och du valt att betala med faktura.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 eller 60 dagar från dess att vi skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se

Om du tidigare valt att ansluta dig till Klarnas aggregerings-tjänst Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura. Detta innebär att alla fakturaköp du gör under en viss period samlas på en samlingsfaktura, istället för att skickas som separata fakturor per köp. Kredittiden på varje individuell faktura som ingår i samlingsfakturan varierar mellan 14-45 dagar, beroende på när i aggregerings-cykeln som köpet gjordes och varorna/tjänsterna levereras/skickas. Alla fakturaköp som aktiveras innan brytdagen samlas på en månadsfaktura. Fakturaköp som aktiveras efter brytdagen hamnar på nästa månadsfaktura.   

Kostnader och avgifter

För betalning med 30 dagars faktura tar vi ut en fakturaavgift om 0 kr per köp. För betalning med 60 dagars faktura tar vi ut en fakturaavgift på upp till 49 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. 

Kreditprövning och personuppgiftsbehandling

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Vi informerar inte banker eller andra långivare om en eventuell kreditupplysning och det påverkar inte heller din kreditvärdighet/score. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.

 

Delbetalning

Vi kan nu via Klarna även erbjuda att dela upp betalningen som det passar dig.

Läs villkoren här:

https://x.klarnacdn.net/sipp/legal/sv_se/account/Kontovillkor%20(g%C3%A4ller%20fr%C3%A5n%20och%20med%20den%2028%20januari%202021).pdf

 

Som företag eller verkstad: Företagsfaktura

Du kan både som företag och verkstad få faktura från oss. Det skapas ett konto för framtida bruk i samband med din beställning.

Vi gör en kreditprövning på ditt företag och hör av oss till dig.

 

Direktbetalning

Du kan också välja direktbetalning med betalkort som företag geonom klarna.

 

 

 

Tillagd i varukorgen