Bildelar till varje bil och tillfälle!

OR

Returer / ångerrätt

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som Privatkund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt: Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss mailto:[email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Ångerrätten gäller inte vid: Specialtillverkad produkt, hembeställda varor som tydligt av dig önskats att vi hembeställt till dig tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

 

Returer

Alla returer ska först godkännas av oss.

Du betalar och ombesörjer själv returfrakten

Vid skadat eller saknat emballage är returavdraget 20%

Varor som är beställningsvaror/ej lagerförda av Masterpart AB har ett returavdrag på 30%

Undantag: Vid defekt, felsänd eller om uppgifterna inte stämmer på masterpart.se så bekostas returfrakten av Masterpart i dessa fall ska ALLTID Retur/Reklamationsformuläret fyllas i som du hittar här (formulär) Kontakta oss för returfraktsedel.

 

 

    Tillagd i varukorgen